Модели и хостеси

Покрај тоа што нуди бројни услуги, Signature е тука да ги разубави Вашите настани со помош на нашите модели. Соработуваме со голем број на девојки и момчиња кои со задоволство би го промовирале Вашиот производ или бренд, или пак би го угостиле Вашиот настан. На секој настан има супервизори кои во секој момент ја следат работата на моделите и хостесите.

ПРОМОЦИИ СО НАШИ МОДЕЛИ

ВИДЕО СПОТОВИ СО НАШИ МОДЕЛИ

ИВАН
ИЛИЕВ

ДАВОР ЌИМОВСКИ

АРТИСТ БАНД

Филип пешевски

Либеро бенд

ФОТОСЕСИИ СО НАШИ МОДЕЛИ

Дигитализирај го својот бренд!