Филип Пешевски

Филип Пешевски

Снимањето на видео-записот за нумера на Филип Пешевски го разубави  моделот на Signature. Заедно со продукцијата на Алек Тасевски поминавме еден професионален, но и забавен викенд. Готовиот запис може да се проследи на линкот подолу.