Давор Ќимовски

Давор Ќимовски​

Снимањето на видео-записот за нумера на Давор Ќимовски го разубави  моделот на Signature. Заедно со продукцијата на Алек Тасевски поминавме еден продуктивен, но и забавен ден. Готовиот запис може да се проследи на линкот подолу.