Веб страни

Веб сервисите опфаќаат бројни услуги кои ги нуди нашата компанија, од елементарно поставување на веб-дизајн, сѐ до напредни платформи за одредена целна група или поголем број корисници. Нашиот тим во овој поглед Ви овозможува регистрирање на домеин, хостинг и изработка на било каква серверска платформа како што се интра веб или cloud системи.

 

Што е првата работа која го претставува вашиот бренд? Тоа е вашето лого, постер, билборд. Токму затоа тие елементи се исклучително важни, бидејќи се прва асоцијација за вашиот бренд.

Што е првата работа која го претставува вашиот бренд? Тоа е вашето лого, постер, билборд. Токму затоа тие елементи се исклучително важни, бидејќи се прва асоцијација за вашиот бренд.

Што е првата работа која го претставува вашиот бренд? Тоа е вашето лого, постер, билборд. Токму затоа тие елементи се исклучително важни, бидејќи се прва асоцијација за вашиот бренд.

Здружение на финансиски работници

Перформанси: Респонзивен дизајн, галерија, форма за регисрација, база со податоци и билтени.
Види ја страната

Здружение на граѓани WakeUp​

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Епсихолог

Перформанси: Респонзивен дизајн, креирање корисници, оддржување аудио и видео сесии, имплементирана блог секција
Види ја страната

Струмица опен фестивал

Перформанси: Респонзивен дизајн, блог секција, интеграција со социјални медиуми…
Види ја страната

Здружение на граѓани WakeUp​

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Здружение на граѓани WakeUp​

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Youth Council

Перформанси: Респонзивен дизајн, интеграција на мапа, блог секција, интеграција со социјални медиуми, двојазичен.

Здружение на граѓани WakeUp​

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Тажен помен

Перформанси: Респонзивен дизајн, Контакт форма, блог секција во која секој корисник може да објавува.
Види ја страната

Ванимекс

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Здружение на граѓани WakeUp​

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Здружение на граѓани WakeUp​

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Мојот омилен професор

Перформанси: Респонзивна оne page страна, со инплементирана форма за омилен професор и галерија.

БиблиоБум

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Здружение на граѓани WakeUp​

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Scoot

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

SpeakOut

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Royal Food

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

Канта.мк

Перформанси: Респонзивна one page страна, интегрирани социјални медиуми и итегрирано преземање на аплиакцијата.
Види ја страната

Здружение на граѓани WakeUp​

Перформанси: Респонзивен дизајн, напредна форма за апликации за нови членови, интеграција на Google мапа, блог секција, контакти и интеграција со социјалните мрежи.
Види ја страната

covid19.mk

Перформанси: Респонзивен дизајн, интеграција на Power Bi, приказ на објави од социјални медиуми, имплементациај на банери, блог секција.
Види ја страната

Дигитализирај го својот бренд!

Важни линкови

Следете нé

Сите права се задржани © 2020