Портфолио

Последен реализиран проект

Епсихолог.мк

Веб платформата epsiholog.mk е изработена за целите на невладината организација WakeUp. Платформата нуди можност психолозите на полесен и попрактичен начин да ги одржуваат своите сесии каде што им се гарантира наплатата за својата работа. Платформата има можност за аудио, видео и чат комуникација, а исто така нуди и анонимност на клиентите. Нуди можност за онлине плаќање и букирање на сесија со психолозите. Има едноставен дизајн кој е лесен за навигација. Сајтот е респонзивен, брз и модерен.

Графички дизајн

Веб страни

Модели и хостеси