Настани

Една од примарните активности кои „Signature“ ги нуди е организирање на настани по барање на нашите клиенти. Организираме настани на отворено со користење на сопствен инвентар како шатори, маси, високи маси, столови, штандови и позадини за брендирање. Секако тука не ги одбегнуваме затворените настани каде што со голем број на објекти имаме остварено соработка.

Настани

ВАКЦИНАЛЕН КАРАВАН ЗАШТИТЕНИ ЗАЕДНО–ВАКЦИНИТЕ ДЕЛУВААТ
Fashion weekend Skopje March - Esnaf
Отворање на нови локации

Дигитализирај го својот бренд!