Либеро бенд

Libero Band

Снимањето на видео-записот за најновата нумера на Libero Band го разубавија девојките од Signature. Заедно со продукцијата на Алек Тасевски и Елмир Шумански поминавме едно професионално, но и забавно попладне. Готовиот запис може да се проследи на линкот подолу, а пак делови од снимањето и режијата на инстаграм профилот на Signature.

Libero Band

Снимањето на видео-записот за најновата нумера на Libero Band го разубавија девојките од Signature. Заедно со продукцијата на Алек Тасевски и Елмир Шумански поминавме едно професионално, но и забавно попладне. Готовиот запис може да се проследи на линкот подолу, а пак делови од снимањето и режијата на инстаграм профилот на Signature.

Дигитализирај го својот бренд!

Сите права се задржани © 2022