Иван Илиев

Иван Илиев

Снимањето на видео-записот за нумера на Иван Илиев го разубави  моделот на Signature. Заедно со продукцијата на Алек Тасевски поминавме два продуктивни, но и забавен денови. Готовиот запис може да се проследи на линкот подолу.