Графички дизајн

Дизајнот е процес на визуелна комуникација на решенија преку типографија, фотографија и илустрација за кои ние користиме опрема по најсовремени стандарди. Понудените услуги се корпоративен и редакциски дизајн, рекламирање, веб дизајн, пакување на производ, амбалажи и изработка на уникатна книга на графички стандарди за Вашата компанија и бизнис.

Логоа

Дизајн на секаков вид на векторски логоа за мали, средни и големи компании.

Дизајни за социјални мрежи

Креативни дизајни за маркетинг на социјални мрежи (фејсбук, инстаграм).

Принт подготовки

Изработка на секаков вид на дизајни за билборди, постери, флаери, дуксери, торби и слично.

Мокап дизајни

Креативни и современи дизајни за вашата веб страна, веб платформа или мобилна апликација.

Дигитализирај го својот бренд!

Сите права се задржани © 2020